Bestuur

Voorzitter: Arco Valkenburg (voorzitter@ckvdes.nl)
Secretaris: Kirsten van der Vaart (secretaris@ckvdes.nl)
Penningmeester: Jelle Bode (penningmeester@ckvdes.nl)

Op 10 januari 2020 zijn wij als bestuur gekozen op de nieuwjaarsborrel annex algemene ledenvergadering. Met veel plezier zijn wij aan de slag gegaan met de zes aanwezige commissies: technische zaken, ledenwerf, communicatie, accommodatie, activiteiten- en de toernooicommissie.

De focus is gericht om binnen deze bestuurstermijn onze vereniging gezond houden voor de toekomst, zodat we in alle leeftijdscategorie├źn van onze jeugd met meerdere teams vertegenwoordigd zijn. De potentie van aanstormende jeugd (peuters en kangoeroes) ziet er zeer positief uit. Dat zien we graag terug in al onze jeugdteams. Om die reden wordt met veel enthousiasme gewerkt aan de ledenwerf.

Onze vereniging heeft gelukkig veel enthousiaste vrijwilligers, die allemaal hun steentje bijdragen. Naast de vele activiteiten zoals het jaarlijkse jeugdkamp en het schutterstoernooi, staan we als vereniging bekend om ons jaarlijkse internationale DES-toernooi (met Pinksteren).

De vrijwilligers en spelers (vaak ook een combinatie) zorgen voor een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. Onze teams spelen op het eigen, en tegelijkertijd zo hoog mogelijk niveau korfbal. Voor onze selectie (DES 1, DES 2 en DES A1) is de ambitie om niet alleen in de zaal, maar ook op het veld in de Eerste Klasse te spelen.

Heb je een vraag voor ons als bestuur, dan kun je ons benaderen op de vereniging of via de mail: bestuur@ckvdes.nl

Het bestuur, 
Kirsten van der Vaart, Jelle Bode en Arco Valkenburg

Organisatie

De organisatie

De statuten

Het huishoudelijk reglement