Lid worden

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om mee te trainen of lid te worden.

Meetrainen

Lijkt het je leuk om een keer te korfballen? Kom een keer meetrainen bij DES! De teams van DES trainen tijdens het veldseizoen elke maandag en donderdag en in het zaalseizoen is dit dinsdag en donderdag. Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of je korfballen bij DES leuk vindt, voor je besluit of je lid wilt worden van DES. Je wordt dan ontvangen door één van onze enthousiaste trainers.
(Kijk wel even naar de Corona-maatregelen voor je langskomt.)

Wil je een keer meetrainen of heb je vragen, mail dan naar korfballen@ckvdes.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd en korfbal-achtergrond. Je wordt dan zo snel mogelijk uitgenodigd voor een training in de leeftijdscategorie die bij je past.

Trainingsaanbod

Iedereen is welkom bij DES. Voor iedere leeftijdsgroep en op elk niveau heeft DES een trainingsaanbod. Klik hier voor de trainingstijden.

Peuterpret (2-4 jaar) en kangoeroetraining (4-6 jaar)
Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen bij DES gratis kennismaken met korfbal bij de peuterpret (contributie is vrijwillig). Tijdens de peuterprettrainingen doen we spelletjes en zijn we lekker aan het bewegen.
De kangoeroetraining is bedoeld om kinderen te laten wennen aan korfbal. Met behulp van leuke spelletjes wordt er geoefend met rennen, gooien & vangen, samenspelen en schieten op de korf. Onze enthousiaste coach Jeltje maakt van elke kangoeroetraining een feestje. Meedoen kan zonder afspraak!

Door zowel de peuterpret als de kangoeroes wordt er tijdens het veldseizoen ieder speelweekend op zaterdag van 10:00 tot 11:00 getraind. In het zaalseizoen zijn de trainingen in de Hoornbloem van 11:00 tot 12:00 uur op 4, 11 en 18 december.

Wedstrijdteams (vanaf 6 jaar)
Met teams in de eerste klasse tot het breedtekorfbal, zo kun je bij DES meedoen op elk niveau. De wedstrijdteams van DES trainen op het veld op maandag en donderdag, in de zaal is dit op dinsdag en donderdag. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende leeftijdscategorieën. De trainingstijden vindt u onderaan deze pagina.

Senioren en recreantenvanaf 19 jaar.Bijvoorbeeld DES 1
Junioren16 t/m 18 jaar.De A
Aspiranten12 t/m 15 jaar.De B en de C
Pupillen6 t/m 11 jaar.De D, E en de F
Kangoeroes4 t/m 6 jaar.
Peuterpret2 t/m 4 jaar.
Leeftijdscategorieën

Heeft u zin om een balletje te schieten? Elke week staan onze recreanten op het veld voor een gezellige training.

Studenten

Studeer je in Delft? Kom dan eens kijken bij DES. Wij staan bekend om onze gezelligheid. Nieuwe leden voelen zich hier snel thuis, mede door de vele activiteiten die er worden georganiseerd zoals de spelletjesavonden en het DES-toernooi. Wil je je bij DES ontwikkelen als coach, scheidsrechter of op een ander gebied, dan is daar de ruimte voor. Ook is het mogelijk om alleen trainend lid te worden.

Lid worden

Om lid the worden bij DES kun je ook het lidmaatschapsformulier downloaden. Deze kun je invullen en met een pasfoto naar ledenadministratie@ckvdes.nl sturen.

In onderstaande tabel vind je een overzicht van de verschillende lidmaatschappen en contributies.

Senioren€25,85
Junioren€23,50
Aspiranten€20,00
Pupillen€17,70
Kangoeroes€8,05
Peuterpret€2,95*
Niet spelend lid€12,95**
Tennis€12,95
Contributie per maand

* Niet verplicht
** Niet spelende leden betalen de helft van de contributie, voor een Junior zou dat dus €11,40 zijn.