Trainingsaanbod

Iedereen is welkom bij DES. Voor iedere leeftijdsgroep en op elk niveau heeft DES een trainingsaanbod. Klik hier voor de trainingstijden.

Peuterpret (2-4 jaar) en kangoeroetraining (4-6 jaar)
Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen bij DES gratis kennismaken met korfbal bij de peuterpret (contributie is vrijwillig). Tijdens de peuterprettrainingen doen we spelletjes en zijn we lekker aan het bewegen.
De kangoeroetraining is bedoeld om kinderen te laten wennen aan korfbal. Met behulp van leuke spelletjes wordt er geoefend met rennen, gooien & vangen, samenspelen en schieten op de korf. Onze enthousiaste coach Jeltje maakt van elke kangoeroetraining een feestje. Meedoen kan zonder afspraak!

Door zowel de peuterpret als de kangoeroes wordt er tijdens het veldseizoen ieder speelweekend op zaterdag van 10:00 tot 11:00 getraind. In het zaalseizoen zijn de trainingen in de Hoornbloem van 11:00 tot 12:00 uur, behalve in de vakanties.

Wedstrijdteams (vanaf 6 jaar)
Met teams in de eerste klasse tot het breedtekorfbal, zo kun je bij DES meedoen op elk niveau. De wedstrijdteams van DES trainen op het veld op maandag en donderdag, in de zaal is dit op dinsdag en donderdag. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende leeftijdscategorie├źn. De trainingstijden vindt u onderaan deze pagina.

Senioren en recreantenvanaf 19 jaar.Bijvoorbeeld DES 1
Junioren16 t/m 18 jaar.De A
Aspiranten12 t/m 15 jaar.De B en de C
Pupillen6 t/m 11 jaar.De D, E en de F
Kangoeroes4 t/m 6 jaar.
Peuterpret2 t/m 4 jaar.
Leeftijdscategorie├źn

Heeft u zin om een balletje te schieten? Elke week staan onze recreanten op het veld voor een gezellige training.

Studenten

Studeer je in Delft? Kom dan eens kijken bij DES. Wij staan bekend om onze gezelligheid. Nieuwe leden voelen zich hier snel thuis, mede door de vele activiteiten die er worden georganiseerd zoals de spelletjesavonden en het DES-toernooi. Wil je je bij DES ontwikkelen als coach, scheidsrechter of op een ander gebied, dan is daar de ruimte voor. Ook is het mogelijk om alleen trainend lid te worden.