Sponsoring

ckv DES (Door Eendracht Sterk) is de oudste korfbalvereniging van Delft en omgeving en opgericht in 1919. Vanaf het ontstaan staat de combinatie van sporten en sociale cohesie centraal.

DES is zowel recreatief als prestatiegericht. Het beleid van de vereniging is erop gericht dat doorstroming van jeugd naar de senioren en met name naar het 1e team zoveel mogelijk geschiedt vanuit de eigen jeugd en daarom  veel aandacht krijgt. Zo werken we met een uitgebreid jeugdplan, met dank aan een aantal sponsoren, waarin de sociale- en sportieve ontwikkeling centraal staat. Als vereniging vinden wij het belangrijk dat de kinderen op een enthousiaste manier in een veilige omgeving bewegen en in teamverband leren sporten / samen spelen. Dit doen wij tijdens het buitenseizoen op het Delftse sportpark “Biesland” en tijdens het binnen seizoen in onze zaal “De Hoornbloem” in Den Hoorn.

Naast het feit dat we een sportvereniging zijn vinden wij het sociale aspect, naast het korfbalveld, ook enorm belangrijk. Zo organiseert de vereniging ieder jaar een groot korfbaltoernooi (700+ aanwezigen), jeugdkamp, (kerst en nieuwjaar) borrels, schutterstoernooi en gezellige feesten met en voor de sporters maar ook voor de kring erom heen zoals onze vrijwilligers, de ouders en onze sponsors.

In de regio en korfbalwereld staat de vereniging bekend om haar goede sociale en sportieve karakter.

Wij willen een vereniging voor iedereen zijn die de sport Korfbal wil spelen in een recreatieve en sportieve omgeving. Een omgeving die zich bewust is van een maatschappelijke rol binnen Delft en omgeving.

Wij hopen dat u ons hierbij wilt ondersteunen als supporter en als sponsor.

Door Eendracht Sterk maakt sporten leuk.

Wat is sponsoring bij ckv DES?

Er wordt bij DES gekorfbald in de leeftijd van 2 jaar tot ‘we kennen geen pensioendatum’! Daarnaast heeft DES veel leden die niet meer actief zijn op sportief vlak, maar nog wel op andere vlakken actief zijn binnen de vereniging.

De sponsorinkomsten dienen voor DES  als aanvulling op het totaal aan inkomsten. Met deze extra inkomsten kan het kwaliteitsniveau van sporten en recreatieve activiteiten voor alle leden worden verbeterd.

Door én in samenwerking met onze sponsoren zoeken we continu naar het verbeteren van de sportieve mogelijkheden van spelende leden bij DES, en proberen we zorg te dragen voor een sociale en maatschappelijke rol voor Delft, Den Hoorn en omgeving.

Als vereniging waarderen we enorm de betrokkenheid en inzet van onze sponsoren. Sponsoring zien wij als teken van betrokkenheid bij sportend / korfballend Delft, voor zowel jong als oud.

Daarom:

  • gaan we met respect en zorg om met de goede naam van sponsor en DES;
  • werken we samen vanuit wederzijdse toegevoegde waarde, op basis van goede afspraken;
  • bieden we voor elk wat wils, van groot tot klein en altijd in goed overleg.

Overzicht sponsormogelijkheden

Als vereniging willen wij bedrijven op zoveel mogelijke manieren mogelijkheden aanbieden om zichzelf  te promoten bij de leden, ouders van leden, andere verenigingen, Delft / Den Hoorn en omgeving en toernooi deelnemers van het internationale DES toernooi. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden die wij als vereniging aanbieden. Uiteraard willen wij met jullie onderzoeken welke mogelijkheden het  beste passen.

Typische mogelijkhedenTypische inhoud*Prijsindicatie*
Hoofsponsor (selectie / 2 teams)Shirtsponsor/trainingspak (groot)
2x bord (buiten én binnen)
Co-sponsor (selectie / 2 teams)Shirtsponsor/trainingspak (klein)
2x bord (buiten én binnen)
1250,-
Teamsponsor (overige teams)
<senioren of jeugd>
Shirtsponsor (of trainingspak)
1x bord (buiten of binnen)
500,-
ScheidsrechtersTrainingspak
1x bord (buiten of binnen)
500,-
Bord1x bord (buiten of binnen)250,-
Bord + bal1x bord (buiten of binnen)
1x bal per seizoen
300,-
Mand + bal2 Manden met logo
(tijdens wedstrijddagen)
1x bal per seizoen
400,-
Beachbanner + balBanner (tijdens wedstrijddagen)
1x bal per seizoen
175,-
Bal3x per seizoen
1x per seizoen
175,-
100,-
* jaarlijks – afhankelijk van inhoud, typische contractduur 3 jaar

Alle sponsoren krijgen elke week aandacht in de digitale DESser (weekblad), standaard worden sponsoren met hun logo geplaatst op de website van DES en krijgen sponsoren extra aandacht op onze social media en tijdens wedstrijden van de spelende teams (denk aan het eerste en tweede).

DES Toernooi
Jaarlijks organiseert DES een korfbaltoernooi voor korfballend Nederland, en soms zelfs internationale teams.Tijdens het pinksterweekend wordt dit toernooi georganiseerd van vrijdag tot en met maandag. Gedurende het weekend zijn er ongeveer 700 korfballers aanwezig tijdens de wedstrijddagen (zaterdag en maandag) en op de rust / activiteitendag (zondag). Elke avond wordt afgesloten met een geweldig feest en op de zondag een BBQ met alle deelnemers.

Door de jaren heen is het toernooi steeds verder geprofessionaliseerd met als doel een zo leuk mogelijk korfbalweekend te organiseren voor alle deelnemers. Wij willen hét boegbeeld voor korfbalminnend Nederland zijn door het sociale aspect van onze mooie sport op unieke wijze te blijven promoten, én willen wij daarom ons meerdaagse (internationale) korfbaltoernooi blijven organiseren. Om dit verder te professionaliseren zijn we ook op zoek naar sponsoren specifiek voor het toernooi.  

Voor sponsoring van en/of tijdens het toernooi maken wij maatwerkafspraken met de betreffende sponsoren.

Club van 100
Binnen de  vereniging bestaat er tevens een Club van 100. Dit zijn betrokken DES’ers die jaarlijks een extra vrijwillige financiële bijdrage geven. Van deze inkomsten kan de vereniging specifieke projecten verwezenlijken die anders geen prioriteit zou hebben, of zelfs onhaalbaar. Denk hierbij aan een nieuw en veilig speeltoestel, nieuw keukenapparatuur of feestverlichting.

Club van 100                                      50 euro per lid op jaarbasis

Sponsors

logo-def-kapsalon-mienis
Hoofdsponsor
Selectie
prolo_logo-300x150
Teamsponsor
logo_klima-comp-300x150
Teamsponsor
2017-10-06_141453-300x150
Teamsponsor
Hoveniersbedrijf Marvin Buitenhuis - Home | Facebook
Teamsponsor
Joulz_zwart_op_wit
Teamsponsor
Jeugdplan
Bordsponsor
logo-rob-300x150
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor
Bordsponsor