Communicatie

Het hoofddoel van de communicatiecommissie is om ervoor te zorgen dat alle leden en betrokkenen bij de vereniging op de hoogte zijn van ons verenigingsnieuws. Daarnaast verzorgen we de communicatie naar externe groepen, bijvoorbeeld de pers of potentiële nieuwe leden. De werkzaamheden worden door de werkgroepen opgepakt.
Voorzitter: Marcia Kats

Content
We hebben verschillende kanalen om ons verenigingsnieuws, activiteiten en wedstrijdprogramma te verspreiden. 
Voor ieder kanaal is er een vast aanspreekpunt:
Nieuws in de DESser en op de website: Gertjan Nolten
Social media (Facebook, Instagram, Youtube): Rosalie Baarslag
Contact met de pers: Ben Vellinga en Remmert Stipdonk

Vormgeving 
De werkgroep ‘vormgeving’ verzorgt alle promotiematerialen voor de vereniging. Dit kan interne en externe communicatie zijn met betrekking op DES.
Aanspreekpunten: Eva Knoeff

Sponsoring 
Deze werkgroep is verantwoordelijk voor alles gericht op de sponsoren. Denk aan het contact met bedrijven, contracten opstellen en bijhouden, nieuwe sponsoren aantrekken en het organiseren van acties.
Aanspreekpunt: Ben Vellinga en Remmert Stipdonk

Website technisch 
Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de website van DES. Denk hierbij aan het realiseren van een heldere opbouw en de vormgeving, maar ook het updaten en in de lucht houden van de website.
Aanspreekpunten: Marijn de Schipper & Gertjan Nolten

Kleding 
Deze werkgroep is verantwoordelijk voor de DES-kleding, zoals wedstrijd- en inschietshirts, broekjes, rokjes en trainingspakken
Aanspreekpunt: Lisa

Fotografie 
Deze werkgroep kan ingezet worden om nieuw beeldmateriaal te maken van bijvoorbeeld een activiteit of een wedstrijd.
Aanspreekpunt: divers

Heb jij een verzoek voor promotiemiddelen, wil jij een bericht plaatsen op één of meer kanalen van DES, of wil je iets anders aan ons kwijt? Spreek dan één van ons aan of mail naar communicatie@ckvdes.nl.