Sponsormogelijkheden bij DES

Als vereniging willen wij bedrijven op zoveel mogelijke manieren mogelijkheden aanbieden om zichzelf  te promoten bij de leden, ouders van leden, andere verenigingen, Delft / Den Hoorn en omgeving en toernooi deelnemers van het internationale DES toernooi. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden die wij als vereniging aanbieden. Uiteraard willen wij met jullie onderzoeken welke mogelijkheden het  beste passen.

Typische mogelijkhedenTypische inhoud*Prijsindicatie*
Hoofsponsor (selectie / 2 teams)Shirtsponsor/trainingspak (groot)
2x bord (buiten én binnen)
Co-sponsor (selectie / 2 teams)Shirtsponsor/trainingspak (klein)
2x bord (buiten én binnen)
1250,-
Teamsponsor (overige teams)
<senioren of jeugd>
Shirtsponsor (of trainingspak)
1x bord (buiten of binnen)
500,-
ScheidsrechtersTrainingspak
1x bord (buiten of binnen)
500,-
Bord1x bord (buiten of binnen)250,-
Bord + bal1x bord (buiten of binnen)
1x bal per seizoen
300,-
Mand + bal2 Manden met logo
(tijdens wedstrijddagen)
1x bal per seizoen
400,-
Beachbanner + balBanner (tijdens wedstrijddagen)
1x bal per seizoen
175,-
Bal3x per seizoen
1x per seizoen
175,-
100,-
* jaarlijks – afhankelijk van inhoud, typische contractduur 3 jaar

Alle sponsoren krijgen aandacht in de digitale DESser (weekblad), standaard worden sponsoren met hun logo geplaatst op de website van DES en krijgen sponsoren extra aandacht op onze social media en tijdens wedstrijden van de spelende teams (denk aan het eerste en tweede).

DES Toernooi
Jaarlijks organiseert DES een korfbaltoernooi voor korfballend Nederland, en soms zelfs internationale teams.Tijdens het pinksterweekend wordt dit toernooi georganiseerd van vrijdag tot en met maandag. Gedurende het weekend zijn er ongeveer 700 korfballers aanwezig tijdens de wedstrijddagen (zaterdag en maandag) en op de rust / activiteitendag (zondag). Elke avond wordt afgesloten met een geweldig feest en op de zondag een BBQ met alle deelnemers.

Door de jaren heen is het toernooi steeds verder geprofessionaliseerd met als doel een zo leuk mogelijk korfbalweekend te organiseren voor alle deelnemers. Wij willen hét boegbeeld voor korfbalminnend Nederland zijn door het sociale aspect van onze mooie sport op unieke wijze te blijven promoten, én willen wij daarom ons meerdaagse (internationale) korfbaltoernooi blijven organiseren. Om dit verder te professionaliseren zijn we ook op zoek naar sponsoren specifiek voor het toernooi.  

Voor sponsoring van en/of tijdens het toernooi maken wij maatwerk-afspraken met de betreffende sponsoren.

Club van 100
Binnen de  vereniging bestaat er tevens een Club van 100. Dit zijn betrokken DES’ers die jaarlijks een extra vrijwillige financiële bijdrage geven. Van deze inkomsten kan de vereniging specifieke projecten verwezenlijken die anders geen prioriteit zou hebben, of zelfs onhaalbaar. Denk hierbij aan een nieuw en veilig speeltoestel, nieuw keukenapparatuur of feestverlichting.

Club van 100                                      50 euro per lid op jaarbasis