DES wint van PKC

Voor het eerst in onze carrière speelden we tegen PKC. 

Met een mooie regenboog en forse regenbui onderweg, reden we naar het zonnige zuiden.

Wat een eer om op het hoofdveld te mogen spelen en van de kleedkamers van de selectie van PKC 1 & 2 gebruik te mogen maken (na de overwinning pas, maar toch).

Voor mij was het de allereerste wedstrijd sinds 4,5 jaar (na COVID-19 heb ik niet meer gespeeld), maar ons nieuwe teamlid Willemijn debuteerde na 18 jaar niet gespeeld te hebben en hoe! Ze scoorde meteen. Het debuut van onze andere nieuwe sterspelers laat nog even op zich wachten. Meike was Max Verstappen naar pole position aan het schreeuwen, en Maaike leidde het treinverkeer van onze supporters naar Papendrecht in goede banen. Helaas moesten we ook zonder sterspeelster Mascha spelen, maar door omstandigheden heeft zij onze monsteroverwinning op de landskampioen moeten missen: Sterkte.

Gelukkig hadden we veel hulp van topinvallers: Floor, Vyenne, Ché, Björk en Ezra bedankt.

Dankzij de aanmoedigingen van onze fanclub, wonnen we met maar liefst 18-2, waarop we na het douchen de beker in ontvangst namen. Fanclub Martin, Iris en Daphne bedankt, en we hopen dat de loempia ‘s gesmaakt hebben.

Op de terugweg reden we in onze spelersbus achter een boot over de Brienenoord brug, en gelukkig vonden we de omleiding voor DES 7 precies op tijd!

De coach was zo tevreden dat er na overleg met de STC niemand afvalt uit onze selectie naar de B1. 

Chris bedankt voor coachen, en nu op naar het kampioenschap,

Namens DES 7,

Jeltje