Update staf selectie 2023/2024

Zoals eerder aangekondigd stopt André Verbaas na dit seizoen als trainer van DES 1, om bij De Meervogels aan de slag te gaan. De TC is de afgelopen periode druk bezig geweest met het invullen voor de staf van volgend seizoen, en kan inmiddels uitsluitsel geven over de invulling daarvan.

Volgend seizoen zal Maurice van Leeuwen verantwoordelijk zijn voor DES 2. Maurice heeft behoorlijk wat bagage als trainer. Hij is afkomstig van De Meervogels waar hij diverse teams onder zijn hoede heeft gehad. Verder heeft hij bij Phoenix de A1 en het 2e gedaan, WION 2 en sinds 2021 is hij trainer van Velocitas 2. Binnenkort zal hij zich uitgebreid voorstellen aan iedereen.

Barry Albers schuift door van DES 2 naar DES 1. De selectie en TC zijn erg positief over de ontwikkeling van DES 2 onder Barry’s leiding en hebben er alle vertrouwen in dat Barry ook met DES 1 die lijn kan doortrekken. 

Dat zal hij echter niet alleen doen. Ronald de Vreede zal samen met Barry verantwoordelijk zijn voor DES 1. Barry en Ronald zijn meerdere jaren als duo actief geweest bij Excelsior, onder andere bij het 3e en het 2e. Ronald is daarnaast ook actief geweest als assistent-coach van Excelsior 1. Ook Ronald zal zich binnenkort uitgebreid voorstellen.

De TC is content met het vastleggen van Barry, Ronald en Maurice voor komend seizoen en verwacht met dit drietal de lijn te kunnen doortrekken die dit seizoen is ingezet.

Maurice:

Ronald: