Nieuwe trainer DES 1

André Verbaas nieuwe hoofdtrainer DES, vacature voor trainer DES 2

De TC van DES is verheugd bekend te maken dat André Verbaas komend seizoen aan het roer staat bij DES 1. De 57-jarige André is een echt verenigingsmens, en dat is ook terug te zien op zijn CV; in de afgelopen 12 jaar heeft hij slechts bij twee clubs training gegeven. Van 2014 tot 2020 stond hij voor de groep bij RWA en momenteel is hij actief bij Maassluis, waar hij sinds 2020 hoofdtrainer is en van 2010 tot 2014 ook al eindverantwoordelijke was. André heeft bijna 30 jaar ervaring als trainer/coach en heeft eerder onder andere bij KOAG en Vitesse voor de groep gestaan. Hij volgt Erwin van der Helm en Nikki Koster op, die momenteel met DES 1 nog volop in de race zijn voor het kampioenschap in de 2e klasse. Wij hopen uiteraard allemaal dat zij dit tot een goed einde weten te brengen, en André volgend jaar met DES 1 mag binnen aan een avontuur in de 1e klasse!

In een uitgebreid stuk zal André zich binnenkort aan de club voorstellen. “Wat ik wel belangrijk vind om meteen te melden; Mijn hoofddoel is natuurlijk DES 1 maar ik wil graag kennis maken met de club. Dat betekent dat ik ook graag iedereen binnen de club wil leren kennen, en graag over zaken wil meedenken. Ik hoop jullie komend seizoen allemaal langs de lijn te zien bij de selectie, en na afloop ook te spreken!”

Naast het leuke nieuws met betrekking tot de aanstelling van André, is er ook minder leuk nieuws. Sander Baars, trainer van DES 2, heeft besloten niet door te gaan komend seizoen. Dat betreurt zowel Sander als DES 2, aangezien het pas zijn eerste seizoen was bij DES. Voor komend seizoen zijn we dus hard op zoek naar een trainer voor DES 2. Ken of ben jij iemand die hier interesse in heeft? Neem dan contact op met sjoerd@ckvdes.nl!