Wedstrijdverslag F2

Stand 7-8 (strafworpen: 0-3)

Zaterdag ochtend 11 uur, de F1 komt net terug van een reuze overwinning bij hun eerste echte competitiewedstrijd, nu is het de beurt aan hun trainingsmaatjes van de F2. Na het afgelopen jaar heel hard te hebben getraind staan ze vol energie te springen om nu eindelijk te mogen laten zien wat zo’n wedstrijd nou echt betekent. Onder toeziend oog van de verzamelde ouders en andere Fjes beginnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Helaas komen we achter, de conclusie na de eerste 10 minuten, we zijn nog niet helemaal wakker. Gelukkig blijkt voor de rust dat we de slaap toch volledige achter ons gelaten hebben en komen we langzaam maar zeker terug. Met mooie schoten, goed overgooien en onderscheppingen komen we steeds dichterbij. Na de rust heeft ONDO echter weer de overhand en maken we zelfs even gebruik van de superspeler. Het blijft spannend en ook de laatste 10 minuten gaan we er met z’n alle voor. Helaas blijkt de tegenstander toch net iets verder te zijn en met name iets scherper te schieten. Als de scheidsrechter affluit is het 7-8. Ondanks dat we de winst niet konden pakken, was het een hele goede eerste competitiewedstrijd voor de toppers uit de F2. Met genoeg verbeterpunten gaan we de komende week weer hard aan de slag om de volgende wedstrijden te winnen en nog beter en feller te worden. Na al die trainingen geven vonden we het als trainers super gaaf om te zien hoe iedereen gegroeid is en hoe het spel langzaam maar zeker steeds meer vorm krijgt, laat de rest van het seizoen maar komen want de F2 is er klaar voor!