Nieuws van de kledingcommissie

Het is even stil geweest rond de kledingcommissie, maar achter de schermen is er hard gewerkt.

Allereerst willen we iedereen bedanken voor het passen. Bijna iedereen is komen passen of heeft een reactie gegeven. Super fijn, daardoor kon de kleding snel besteld worden.

We zijn jullie de uitslag van de poll nog verschuldigd. Er kon gestemd worden op 2 DES-shirts. Uiteindelijk heeft het shirt zonder streepjes de meeste stemmen gekregen. Zie hieronder het ontwerp:

Zoals jullie zien zijn er 2 verschillende ontwerpen. De senioren krijgen het linker shirt met Mienis en Klima-Comp en de junioren en de jeugd krijgen het rechter shirt met Plus en Prolocation.

Voor de zomervakantie zijn alle DES-shirts, rokjes/broekjes en sokken besteld. Er zit een levertijd aan van 6-8 weken en het is topdrukte bij Muta, omdat alle verenigingen nu bestellingen doen. Naar verwachting is de kleding er eind september en verwachten we deze begin oktober uit te kunnen delen.

Afgelopen week zijn de trainingspakken en inschietshirts voor de selectie besteld. Ook dat gaat nog een paar weken duren.

De volgende stap wordt de webshop. Daar is al een mooie opzet voor gemaakt, als deze klaar is zullen we jullie daarover informeren. Dan kan iedereen een inschietshirt en trainingspak bestellen. Sommige leden hebben al een trainingspak gepast tijdens de passessie. Deze trainingspakken zijn niet besteld (alleen voor de selectie zijn de trainingspakken en inschietshirts besteld). Dit kan je straks doen via de webshop. Mocht je vergeten zijn welke maat had, dan kan je dat bij ons opvragen.

Hopelijk is alles zo duidelijk. Mochten er nog vragen zijn kan je mailen naar kleding@ckvdes.nl

Marcia en Mirjam