• 015-2140317 ūüóļÔłŹ Bieslandsepad 10, Delft

Technische zaken

De STC

Wedstrijden spelen en trainen, dat is waarvoor we allemaal met veel plezier naar DES komen. DE STC heeft als schone taak om dit te organiseren. Dit doen we voor de Senioren en (A)-junioren. De JTC ontfermt zich over de jeugd.

Maar waarschijnlijk zijn we het meest beroemd (berucht) om het ‚Äėspannendst moment van het jaar‚Äô, namelijk de bekendmaking van de teamindeling. We zijn ons er zeer van bewust hoe belangrijk de teamindeling is voor het spelplezier en streven er naar om de teams zo in te delen dat het naar een ieder uitlegbaar is; conform de visie en het beleidsplan van DES.

Een goede communicatie met de spelers vinden wij heel belangrijk. Het STC-aanspreekpunt moet voor de spelers bekend zijn. Het is belangrijk dat men deze persoon goed weet te benaderen en de drempel om contact op te nemen zo laag mogelijk is. Met de start van het seizoen zullen de ‚Äėcontactpersonen‚Äô van de STC zich voorstellen aan de teams en duidelijk maken wat er van hen verwacht wordt.

Voorzitter STC: Yolanda Karper 
Coördinator selectie: Coen Kunz
Coördinators DES 3 en 4: Tom Makkus en Milou Horneman
Coördinator DES 5, 6 en 7: Thijs Duurkoop
Coördinator Junioren: Renske van Esveld

Heb je vragen of wil je iets kwijt? Spreek √©√©n van ons aan of stuur een mail naar stc@ckvdes.nl.

De STC,
Yolanda, Coen, Tom, Milou, Thijs & Renske

De JTC

De JTC ontfermt zich over de jeugd van DES. Dit betekent in de praktijk dat de JTC teamindelingen maakt, trainers / coaches aanstelt, begeleidt en aanstuurt en trainingsschema’s maakt. De JTC werkt gedurende het jaar veel samen met andere functionarissen en commissies binnen de vereniging.

Als JTC vinden we het ontzettend belangrijk dat (jeugd)leden met veel plezier bij DES korfballen. Daarom doen we jaarlijks ons uiterste best doen om goede en passende opstellingen te maken. Om dit zorgvuldig te doen, kijken de coördinatoren bij trainingen en wedstrijden en overleggen wij met trainers/ coaches die de ontwikkeling van spelers op de voet volgen. Naast de aandacht die we aan spelers besteden, steken we ook veel energie in het opleiden van (startende) trainers/ coaches.

Als co√∂rdinatoren werken we in tweetallen omdat we het fijn vinden om met elkaar te kunnen overleggen en zodat altijd sprake is van ‚Äėhet vierogenprincipe‚Äô. Bij vragen, zijn we altijd bereid om deze te beantwoorden en te helpen.

Coördinatoren B en C- jeugd: Simanca Deurloo en Mark Vlaanderen

Coördinatoren D, E en F- jeugd, kangoeroes en peuterpret: Ilse Poot en Irene de Bruin

Heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Spreek één van ons gerust aan of stuur een mail naar jtc@ckvdes.nl.

De JTC