Wedstrijdverslag E2

Op 22 december traden onze jongens en meiden van de E2 aan voor een wedstrijd tegen Die Haghe E3, voor hun vierde competitiewedstrijd alweer. En na twee keer verlies en vorige week gelijkspel stonden de kids te trappelen om een overwinning!

Al snel na de start ziet het publiek dat onze kids sterker zijn, maar het eerste doelpunt is helaas verdedigd en dus terecht afgekeurd.

In het tweede kwart komt DES verdiend op 1-0 voorsprong. Het blijft spannend, DES heerst maar af en toe breekt Die Haghe toch gevaarlijk uit. Op slag van rust wordt uit een prachtige combinatie de 2-0 gescoord. Op de tribunes klinkt een zucht van verlichting.

Na rust valt DES flink aan, maar de eerste pogingen op de korf willen er niet in. Dan valt uit een mooi opgebouwde aanval de 3-0. Daarna de 4-0, de 5-0 en terwijl de E1 op het veld ernaast knokt naar een spannende 12-11 overwinning valt bij de E2 de 6-0. Zo eindigen beide E-teams met hun welverdiende eerste overwinning in de zaal. Top gedaan jongens en meiden!

Met speciale dank aan een hele leuke scheids die de kinderen heel leuk begeleid heeft. Top gedaan Ewout!

Van de Coaches

De E2 speelde zaterdag hun 4e wedstrijd van dit seizoen. In de uitslagen van de eerste drie wedstrijden was al een stijgende lijn te zien, dus dat beloofde wat goeds.
Afgelopen weken hebben we veel geoefend op rondspelen, vrijlopen en snel overspelen naar elkaar.
Dat was terug te vinden in de wedstrijd en als coaches kunnen we alleen maar trots zijn op wat de E2 liet zien vandaag!
Goed naar elkaar overspelen, kijken naar wie er het beste vrij staat, ballen onderscheppen en uitstappen met gooien. Er werd gevochten voor elke bal en hard aangemoedigd door de reserve.
Met een 5-0 overwinning gaan we het nieuwe jaar in. Hopelijk met net zoveel enthousiasme en plezier als dit jaar!