Wedstrijdverslag B2

In de laatste wedstrijd van het jaar trof Des B2, in de vroege morgen, KCC in Capelle aan den Ijssel.

KCC, versterkt door enkele heren uit een hoger team, startte sterk en kwam snel op een 2-0 voorsprong. Des leek wakker te worden en Iris scoorde de 2-1. Hoewel de verdediging sterk in elkaar zat wist de B2 niet hun gebruikelijke draai te vinden in de aanval en gingen ze de rust in met een stand van 4-1.

In de tweede helft nam de B2 het initiatief en snel scoorde Gio de 5-2. De B2 zette goede aanvallen op en later scoorde Iris de 8-3 (zie foto). Getergd door een blessure van Aiden, enkele missers van de scheids en het hoge schotpercentage van KCC werd de wedstrijd een lastig verhaal met een eindstand van 10-3.

De B2 wenst u een prettige vakantie en fijne feestdagen!