Verslag van de wedstrijd DES C2 – ALO C1

Op zaterdag 8 december om 16:20 uur speelden we onze eerste thuiswedstrijd in de zaal. Liam en Daniëlle konden helaas niet meedoen. Maar Daniëlle was er toch bij en hielp met het scorebord. Gelukkig waren er invallers uit de D1: Daphne, Yara, Jimme en Casper. En was Lara er toch bij! In de eerste helft scoorde de tegenstander jammer genoeg. Kawthar kreeg nog een bal tegen haar neus tijdens de wedstrijd en heeft er hoofdpijn van gekregen. De stand bleef 0-1 tot aan de rust. Lara en Natasha’s tip in de pauze was: “het is nog niet afgelopen, we kunnen nog makkelijk winnen”. In de tweede helft werd het 1-4 en Daphne scoorde. Toen kwamen er twee strafworpen voor ALO en voor ons, gelukkig en helaas mis. Maar in de laatste minuut toch nog een kans een strafworp voor Isa en deze keer scoorde ze!!!!!!!!! Eindstand 2-4. Helaas,  bij de uit-wedstrijd nemen we revanche.