In beeld: TeamNL – DES/Avanti

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat DES en Avanti tegen TeamNL speelden. De fotografen hebben de mooiste plaatjes voor jullie uitgekozen en die willen we graag met jullie delen!
Alvast hartelijk dank aan Paul, Jitske en Erica!

Opstellen!

Om 19:15 is het zover: De spelers komen oplopen voor hun moment in de spotlichten. Eerst komen DES en Avanti en daarna TeamNL.

1e kwart: TeamNL – DES

Daarna gaan de lichten weer aan, en stellen de ploegen zich op.

De scheidsrechter fluit in: Het eerste kwart kan beginnen. TeamNL speelt hierin tegen DES.

Al snel wordt duidelijk dat TeamNL een maatje te groot is. DES vecht dapper terug, maar uiteindelijk gaat Team NL met een 17-5 winst het tweede kwart in.

2e Kwart: TeamNL – Avanti

In het tweede kwart is Avanti aan de beurt. Ook zij strijden dapper, maar TeamNL heeft de betere kansen.

Na een 2e kwart gaat TeamNL met een 15-4 de (korte) rust in.

3e kwart: TeamNL – DES/Avanti

In het derde kwart spelen DES en Avanti samen tegen TeamNL: Elk een vak.

DES en Avanti komen samen beter uit de verf: Na een kwartier kijkt het publiek terug op een mooie 12-9 overwinning voor DES/Avanti.

4e kwart: TeamNL – DES/Avanti

Voor het vierde kwart kiest bondscoach Wim Scholtmeijer vier spelers van DES en vier spelers van van Avanti die het opnemen tegen TeamNL: Milou Horneman, Erica Wiegman, Samantha Paludanus, Sabine Brevé, Jordi van Zuidam, Koen Ruigrok, Jarno Laurens en Jelle van der Reijken.

Een sportief 4 kwart eindigt in 7-14 voor Team NL

Einde

Na de wedstrijd komen de fans het veld op om handtekeningen te verzamelen en op de foto te gaan met hun favorieten.