Youri Boekhout versterkt selectie DES

De TC van DES is blij om te melden dat Youri Boekhout volgend jaar de overstap maakt naar DES. Hij maakt de overstap van Dijkvogels, waar hij momenteel in het eerste speelt.

Boekhout (21) heeft al een keer meegetraind en speelde ondanks ook een oefenwedstrijd met de selectie van Dijkvogels tegen de selectie van DES. Volgend jaar zal hij dus in het rood-wit actief zijn.

Coach Barry Albers is verheugd met de komst van Boekhout. “Wij als staf zijn super blij met de komst van Youri. Het is een talentvolle jonge speler die tot nu toe voornamelijk als spits werd gebruikt en makkelijk zijn doelpunten meepakt. Bij DES hopen wij dat we hem wat meer allround kunnen maken. Ik weet zeker dat we heel veel plezier van hem zullen hebben!”

Youri stelt zichzelf alvast kort aan jullie voor: “Ik ben 21 jaar oud en ik woon al mijn hele leven in Bergschenhoek. Op dit moment werk ik bij een chauffeurs bedrijf. Ik heb mijn hele jeugd bij ckv NIO gespeeld in Schiebroek. Op mijn 16e heb ik een jaar in de A1 van De Meervogels gespeeld. Daarna ben ik weer teruggegaan naar NIO. Daar heb ik nog 2 jaar gespeeld. Dit seizoen speel ik in het 1e van Dijkvogels. Na de gesprekken met de TC en de trainers van de selectie ben ik erg enthousiast om in de selectie van DES te komen spelen. Ik kijk er naar uit om jullie volgend seizoen allemaal te zien!”