Opbrengst Grote Clubactie 2023

De actie is geëindigd. Met trots laten we jullie weten dat we een enorm hoog bedrag hebben gespaard voor onze club.


3.912 euro

Doel

De afgelopen jaren is elk jaar het doel geweest om nog een beetje meer geld te sparen dan het jaar ervoor. Om die reden zijn we met het doel €2000,- gestart. Deze hadden we binnen een week al gehaald. We hebben toen het doel omhoog bijgesteld naar €2500. Zoals jullie zien hebben we ook dit doel ruim gehaald. Van dit geld gaan nieuwe reservebanken voor op het kunstgrasveld bij de kantine gekocht worden. Bedankt voor jullie inzet DESsers! 

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Trekkingsuitslag

Op 28 november is de trekking van de Grote Clubactie 2023. De trekkingsuitslag wordt gepubliceerd op de website van de Grote Clubactie. 

Teamstrijd

Zoals elk jaar wordt er tussen de teams gestreden voor een prijs. Het team dat gemiddeld per speler het meeste loten verkoopt wint. Dit jaar was het een spannende strijd. Hieronder zien jullie de einduitslag. De winnaars krijgen voor het hele team een eigen inschietshirt. Gefeliciteerd! 

  1. F1 – gemiddeld 34 loten per speler
  2. F4 – gemiddeld 29 loten per speler
  3. D2 – gemiddeld 27 loten per speler

Medailles

Alle kinderen die meer dan 25 loten hebben verkocht ontvangen van de Grote Clubactie een medaille. Zodra we deze binnen hebben worden die uitgedeeld. 

Mochten er nog vragen zijn horen we het graag. Email: jitske@ckvdes.nl of erica@ckvdes.nl

Groeten, 

Erica Wiegman en Jitske Sosef

Coördinatoren Grote Clubactie