Wedstrijdverslag: DES F1 – ZKV F1 (4 – 4)

Vandaag alweer onze tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen. De F1 bestaat dit jaar uit de volgende talenten: Bas, Meis, Ali, Hanne, Timme, Maud en Indy. Deze geweldige spelers worden dit jaar getraind door toppers van trainers: Silila, Femke en Rosalie.

Vorige week hadden we een pittige tegenstander en werd er met 8-4 verloren. Deze week werd er hard getraind en hadden we er alle vertrouwen in.

Onze tegenstander van vandaag, ZKV uit Zuidland, moest er vroeg uit, want ze hadden een lange autorit voor de boeg.
Het eerste kwart van de wedstrijd werd op hoog tempo gespeeld. DES was veel beter.  Er werd goed vrijgelopen en goed verdedigd. 0-0
De tweede kwart bleef het tempo hoog en werd er door Indy gescoord 1-0. Een mooi schot van ZKV ging raak en we gingen met 1-1 rusten.

De derde kwart begonnen we niet sterk. ZKV scoorde de 1-2 en de 1-3. DES gaf niet op en speelde de bal snel naar elkaar over. Er werd samen hard gewerkt. Meis stond vandaag tegen een tegenstander die twee keer haar lengte had. Dit deed haar niks, ze stond op haar tenen en verdedigde erg goed! Door goed samen te spelen kwamen er steeds meer kansen voor DES. Maud scoorde de 2-3 en daarna scoorde Bas de 3-3.
In de vierde kwart speelde DES de bal goed naar elkaar. Ze werkten hard voor elkaar. Helaas scoorde ZKV de 3-4. DES gaf niet op en bleef hard werken en goed vrijlopen. Een prachtige aanval werd door Timme raak geschoten. 4-4. Dit was ook de eindstand.

Wat een leuk team is dit toch! Er wordt veel gelachen met elkaar en iedere week zien we de spelers beter worden.