Verenigingsponsors in het zonnetje

Afgelopen zaterdag hebben we onze ‘verenigingsponsors’ uitgenodigd om hen in het zonnetje te zetten, en samen naar de volgende winstpartij van het 1e team tegen Vriendenschaar te kijken. Het bleek dat we meer controle hadden over het weer (het zonnetje was zeer prominent aanwezig) dan over de uitslag van het 1e team. Dat was een spannende wedstrijd, met een verdiend gelijkspel!

Aanwezig waren Erica en Jos (van Kapsalon Mienis), Martin (van PLUS Martin Panis) en Eduard (van Klima-Comp). Ceremonieel hebben zij nogmaals hun commitment bevestigd. Helaas was Chris (van Prolocation) niet aanwezig, maar werden de honeurs (deels) door Yolanda waargenomen.

We hebben hen aan de hand van een kleine versnapering bedankt voor hun vertrouwen. Zoals jullie inmiddels weten is het mede dankzij hun dat het mogelijk is gemaakt om de nieuwe kleding voor de senioren (Kapsalon Mienis & Klima-Comp) en Jeugd (PLUS Martin Panis & Prolocation) mogelijk te maken. Natuurlijk hadden we ook gehoopt hen en jullie de nieuwe kleding te kunnen showen, maar zoals in de vorige DESser al gemeld: deze is nog onderweg.

PS

Blijf aub de sponsorpunten bij de PLUS scoren!
Dit levert de club heel veel op!