Kapsalon Mienis schaart zich achter CKV DES!

Op 11 December 2020 heeft Kapsalon Mienis haar sponsorcontract bij ckv DES verlengd. Kapsalon Mienis was reeds hoofdsponsor van ckv DES en heeft ondanks de buitengewone situatie rondom COVID-19 besloten de vereniging te blijven steunen.

Op de vraag waarom Kapsalon Mienis haar hoofdsponsorschap heeft verlengd, zijn eigenaresses Erica en Monique Wiegman kort: “Wij zijn geknipt voor elkaar! Als kapsalon willen wij een kapsalon zijn voor het hele gezin, voor de hele familie. En alle spelende leden en supporters van ckv DES voelen ook als familie. Wij zijn blij dat vele DES’sers de weg naar onze nieuwe locatie vinden! Dat heeft ons veel steun gegeven in de afgelopen jaren.“

Arco Valkenburg (voorzitter) en Kirsten van der Vaart hebben namens het bestuur het contract ondertekend. Namens hen reageert Arco: “Wij zijn heel blij met de steun die Kapsalon Mienis al jaren geeft aan ckv DES. Zeker in deze bijzondere tijden zijn we ze daar dankbaar voor.”

Als sponsorcommissie zijn wij natuurlijk ook erg blij met dit resultaat –het nieuwe contract houdt nadrukkelijk rekening met de huidige situatie rondom COVID-19 en de bijbehorende maatregelen. Het toont tegelijkertijd aan hoe wij als vereniging onze sponsors respecteren en mee willen denken.

Martin van de Voorde en Marc van der Hulst