In Memoriam Jan-Maarten van Dam

We zijn verdrietig om en verrast door het plotseling overlijden op 24 november jl. van Jan-Maarten van Dam.
Nadat hij op 13 november, getroffen door het Covid19-virus, in het ziekenhuis werd opgenomen hebben de artsen hard maar tevergeefs hun best voor hem gedaan.

Jan-Maarten was een DES-man in hart en nieren. Nadat hij in zijn jonge jaren bij DES met korfballen was begonnen leerde hij na enige tijd zijn latere vrouw Ingrid kennen. Beiden speelden met veel plezier hun wedstrijden en ook de beide dochters Brigitte en Melinda hebben jaren bij DES gespeeld.

Behalve dat Jan-Maarten tot voor kort nog bij de recreanten een potje mee speelde kennen we hem de laatste jaren vooral als teambegeleider bij DES 1. Deze taak voerde hij trouw en met grote inzet uit. Meerdere trainers van de selectie maakten gebruik van zijn expertise en enthousiasme.

In een eerdere fase was Jan-Maarten nauw betrokken bij de bouw van de (al weer vorige) kantine. Als dank hiervoor werd hij tot lid van verdienste benoemd.

We verliezen in Jan-Maarten een markante en loyale persoonlijkheid en wensen Ingrid, Brigitte, Melinda en verdere familie veel sterkte toe.

Namens ckv DES,
René Meijster