• 015-2140317

Trainingsaanbod

Trainingsaanbod

Iedereen kan komen korfballen bij DES. Hieronder vind u het trainingsaanbod en de actuele trainingstijden:

Meetrainen (6 – 99 jaar)

De teams van DES trainen elke maandag en donderdag. Je kunt altijd gratis een keer meetrainen om de sfeer te proeven. Als je een keer wilt meetrainen kun je een mail sturen naar korfballen@ckvdes.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd en korfbal achtergrond. Wij kunnen dan een inschatting maken met welk team je kunt meedoen. Wij antwoorden binnen twee dagen.

Hier vind u een overzicht van de trainingstijden en een tabel met leeftijdsindelingen voor de teams.

Peuterpret (2-4 jaar)

Bewegen is gezond en daarom is er voor de allerkleinsten bij DES de Peuterpret. Met behulp van pittenzakjes, hoepels en pionnen oefenen de kinderen met lopen, gooien en samenwerken. De Peuterpret is elke zaterdagochtend van 10:00 – 11:00 op het grasveld naast de DES-kantine. De trainingen zijn gratis en voor de ouders staat er een kopje thee of koffie klaar. Meedoen kan zonder afspraak.

Kangoeroetraining (4-6 jaar)

De kangoeroetraining is bedoelt om kinderen te laten wennen aan korfbal. Met behulp van leuke spelletjes wordt er geoefend met rennen, gooien & vangen, samenspelen en schieten op de korf. Onze enthousiaste coach Jeltje maakt van elke kangoeroe training een feestje. De kangoeroe trainingen zijn elke zaterdagochtend van 10:00 – 11:00 op het grasveld naast de DES-kantine. Voor de ouders staat een kopje thee of koffie klaar. Meedoen kan zonder afspraak.

Studenten

Kom je in de buurt van Delft studeren en wil je hier komen korfballen? Kom eens kijken bij DES. Met teams in de eerste klasse tot het breedte korfbal kun je bij ons meedoen op elk niveau. DES staat bekend om zijn gezelligheid, nieuwe leden voelen zich hier snel thuis. Mede door de vele activiteiten die er worden georganiseerd zoals de DESfeesten, spelletjesavonden, weekendjes weg, karaoke, FIFA toernooitjes, Café DES en natuurlijk het DEStoernooi. Wil je je bij DES ontwikkelen als coach, scheidsrechter of op een ander gebied, dan is daar de ruimte voor. Ook is het mogelijk om alleen trainend lid te worden. Wil je meer informatie of wil je een keer meetrainen, stuur dan een mail naar korfballen@ckv.des.nl

Recreanten

Heeft u zin om een balletje te schieten? Elke week staan onze recreanten op het veld  voor een gezellige training. Een keer meedoen? Mail naar korfballen@des.isdeclub.nl.

Schoolkorfbaltoernooi (6-12 jaar)

DES is mede initiatiefnemer van het Delftse schoolkorfbaltoernooi. Dit toernooi wordt elk jaar in Juni gehouden onder basisschoolleerlingen uit Delft en omgeving. Tijdens het toernooi kun je ervaren hoe leuk korfbal is en in de twee voorafgaande trainingen worden de regels uitgelegd en de basis aangeleerd. Wil je meedoen of je klas opgeven kijk dan bij Schoolkorfbaltoernooi.