Wedstrijdverslag C2

Afgelopen zaterdag ging de C2 richting Hellevoetsluis voor een wedstrijd tegen ’t Capproen, voor iedereen een onbekende tegenstander. De C2 verdedigde de hele wedstrijd erg goed. Er werd met lef voorverdedigd. Hierdoor zaten de spelers af en toe net mis, maar werden er ook heel veel ballen onderschept. ’T Capproen wist goed te profiteren van de momenten dat de C2 iets té gretig was en scoorde er in de eerste helft hierdoor 3. Aan de andere kant van het veld werden er mooie kansen gecreëerd door de C2, maar deze gingen allemaal net niet raak. De rust stand was dan ook 3-0. Het enige wat de coaches in de rust hoefde te zeggen is dat de spelers nog meer naar hun kansen moesten kijken om deze vervolgens ook af te maken. Nadat ’t Capproen de stand op 4-0 had gezet, luisterde Femke naar wat er was gezegd en zette de stand op 4-1. Ook in de tweede helft wist ’t Capproen om te gaan met de weinige kansen die zij kregen (5-1). Kaja scoorde via een strafworp de 2e van de C2, met daarop als antwoord van ’t Capproen de 6-2. Via Femke en Ambriël werd het 6-4. Dit leek de eindstand te worden, maar ’t Capproen kreeg de bal tegen wegens tijdrekken. Door een mooie pass van Yoram op Liam, wist de laatste de stand nog op 6-5 te zetten.
Helaas net geen punt(en) voor de C2. De afgelopen weken zagen de coaches en de ouders het aanvallende spel van het team al verbeteren, maar in deze wedstrijd was het verdedigend heel sterk en werd er uitgevoerd wat er op de trainingen geoefend was. Daarnaast zijn we erg trots op hoe de spelers omgingen met het gedrag van de tegenstanders! Volgende keer de kansen erin gooien en de C2 is niet meer te stoppen!