Wedstrijdverslag B2

Gisteren stond de B2 voor de uitdaging om zich weer op de 3e plek vestigen in de competitie. De tegenstander was Avanti, waar in de uitwedstrijd ruim van werd gewonnen.
Er moest nog even een scheidsrechter worden geregeld. 10 minuten later is de wedstrijd uiteindelijk begonnen.

Maartje opende de score, en 2 minuten later zorgde Linde voor het 2e punt. Avanti deed iets terug en scoorde het eerste tegenpunt. Giovanni mocht een strafworp nemen , 3-1, waarna de 3-2 werd gemaakt door Avanti. Aangemoedigd door het thuispubliek ging Des op zoek naar het 4e punt, die er al in lag voor je het wist. David was ditmaal de verdediging van Avanti te snel af. Nog geen minuut later maakte Giovanni zijn 2e punt: 5-2. Vlak voor de rust maakte David zijn 2e punt, nadat AvantiĀ  had gescoord: 6-3.

Na de rust maakte Avanti de 6-4. Karlijn maakte daarna de 7-4, waarna ze gewisseld werd voor Julia. Even moest DES wennen aan de nieuwe samenstelling, maar Julia wist daarna het 8e punt te maken. Hierna mocht Femke na een lange blessure periode eindelijk weer spelen, Femke kwam er in voor Karlijn. Avanti maakte vervolgens weer 2 punten, 8-6. Julia maakte het 9e punt en Megilsja de 10e . Avanti maakte in de laatste 2 minuten de 10-7.

Dit was de 5e wedstrijd die de B2 won op rij. We staan weer 3e en moeten volgende week thuis tegen de nummer 4 spelen om 13.00. Dus kom ons vooral aanmoedigen!