• 015-2140317

Opening rookvrij Sportpark Biesland

Opening rookvrij Sportpark Biesland

Op zaterdag 25 augustus is een nieuw bord bij de ingang van Sportpark Biesland onthuld, samen met wethouder Karin Schrederhof, voorzitter van de sportraad Wicher Schreuders, beleidsambtenaar sport van de Gemeente Delft Wim van der Weerd, vicevoorzitter Sportpark Biesland Erik Kraaij en de voorzitters van de drie sportverenigingen op Sportpark Biesland.

Met de onthulling van het nieuwe bord (zie foto) is gelijk ook het nieuwe rookvrije Sportpark Biesland geopend. De besturen van de drie sportverenigingen op sportpark Biesland hebben begin 2018 al met elkaar gesproken over een rookvrij sportpark. De reden hiervan is dat sporten gezond is, en (mee)roken juist niet. Roken en sport passen niet bij elkaar. Sinds 31 maart 2018 was het sportpark daarom al rookvrij langs de lijn tijdens trainingen en wedstrijden.

 

Vanaf 25 augustus is roken op sportpark Biesland te allen tijde alleen toegestaan zijn op drie speciale rookplekken, waarvan elke sportverenging op het park er één heeft ingericht.
Bij DES is de rookplaats gesitueerd aan de achterzijde van het clubhuis (zie foto).
Vanaf 25 augustus willen wij alle rokers, ook bij het gebruik van een e-sigaret, vragen om enkel nog te roken op de drie speciale rookplekken op sportpark Biesland.

Als je nog vragen hebt, stel deze dan aan ons of het bestuur.
Ilse en Renske

P.S.: Het Algemeen Dagblad heeft ook een artikel gewijd aan het eerste rookvrije sportpark in Delft, sportpark Biesland. Klik op de link als je nieuwsgierig bent!