• 015-2140317

Door Eendracht Sterk!

Door Eendracht Sterk!

Vorige week zaterdag speelde DES 1 de finale van de Haagse Korfbaldagen. Helaas werd de finale met één doelpunt verschil verloren, maar de wedstrijden hebben vertrouwen gegeven voor de zware competitie die eraan komt.

DES 1 stond deze dagen in de schijnwerpers, maar er zijn een hoop mensen op de achtergrond die hard hebben gewerkt zodat de wedstrijden gespeeld konden worden. In één week vier keer een volledige jurytafel regelen is een hele klus. Gelukkig waren er mensen die niet stopten met anderen te benaderen voor de tafel bezet was en mensen die bereid waren om er ook daadwerkelijk te gaan zitten.
Dan was er DES 2; in het veld sta je met acht mensen, maar zonder reserves win je geen wedstrijden. Het 2e is vier keer meteen na hun eigen wedstrijd of training (op het veld) doorgereden om het eerste te steunen. Op de ene dag dat zij dit niet konden doen, waren er spelers van DES 3 bereid reserve te komen zitten.
Als laatste, het DES publiek, zonder support zijn de wedstrijden een stuk lastiger en veel minder leuk om te spelen! Gelukkig was er iedere keer een grote groep die kwamen aanmoedigen!
Kortom, namens DES 1 en de staf, ontzettend bedankt voor alle hulp en support, en hopelijk tot snel in De Hoornbloem!